Glucosamine 1000 mg – NOW Foods 180 κάψουλες
Υγιή λειτουργία των αρθρώσεωνΗ Γλυκοζαμίνη της Now Foods (Glucosamine 1000 mg – 180 κάψουλες)’ είναι ένα σημαντικό δομικό συστατικό των υγιών αρθρώσεων, των συνδέσμων, των οστών και του αρθρικού υγρού.
- 1000mg ανά κάψουλα
- Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία των αρθρώσεων
- Υποστηρίζει το σχηματισμό χόνδρου
34,90 €
2 σε απόθεμα
Περιγραφή
Η γλυκοζαμίνη είναι ένα απαραίτητο δομικό στοιχείο για το σχηματισμό γλυκοζαμινογλυκανών (GAGs) και πρωτεογλυκανών, των κύριων συστατικών του ιστού του χόνδρου.* Αυτές οι ενώσεις προάγουν την κατακράτηση νερού μέσα στην άρθρωση, δίνοντάς της ελαστικότητα δρώντας ως λιπαντικό και ως μέσο απορρόφησης κραδασμών.*
Η NOW Foods ανέπτυξε τη μέθοδο δοκιμής γλυκοζαμίνης που επιλέχθηκε ως η επίσημη βιομηχανική μέθοδος AOACI.
Η Γλυκοζαμίνη της Now Foods (Glucosamine 1000 mg – 180 κάψουλες)’ είναι ένα σημαντικό δομικό συστατικό των υγιών αρθρώσεων, συνδέσμων, οστών και αρθρικού υγρού. Η υδροχλωρική γλυκοζαμίνη (hcl) θεωρείται εξίσου σταθερή και αποτελεσματική με άλλες ενώσεις γλυκοζαμίνης. Ιδανικό για όσους είναι αλλεργικοί στα θειικά άλατα (SO4). Κάθε κάψουλα της Glucosamine 1000 mg περιέχει 1gr υδροχλωρικής D_γλυκοζαμίνης. Άλλα συστατικά, στεατικό μαγνήσιο. Προειδοποιήσεις: Άτομα με γνωστή αλλεργία στα οστρακοειδή δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν.
Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως
Επιπλέον πληροφορίες
Συστατικά | Γλυκοζαμίνη HCl, στεατικό οξύ (φυτική πηγή) και στεατικό μαγνήσιο (φυτική πηγή). Δεν παρασκευάζεται με μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγό, ψάρι, ξηρούς καρπούς ή σουσάμι. Παράγεται σε εγκαταστάσεις GMP που επεξεργάζονται άλλα συστατικά που περιέχουν αυτά τα αλλεργιογόνα. |
---|---|
Δοσολογία | 2 κάψουλα την ημέρα |
Παρενεργειες - Προφυλάξεις | Άτομα με γνωστή αλλεργία στα οστρακοειδή δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν. Το προιόν είναι μόνο για ενήλικες. Συμβουλευτείτε γιατρό εάν είστε έγκυος/θηλάζετε, λαμβάνετε φάρμακα ή έχετε κάποια ιατρική πάθηση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. |
Εταιρείες Συμπληρωμάτων | Now Foods |