Moller’s Omega-3 Forte 60 κάψουλες
Ενίσχυση του οργανισμούΤο Moller’s Omega-3 Forte είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μείγμα από μουρουνέλαιο και ιχθυέλαιο υψηλής ποιότητας σε αναλογία 1:3.
- πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων και ισχαιμικών εγκεφαλικών επεισοδίων
- πρόληψη της στεφανιαίας νόσου
- μείωση της αρτηριακής πίεσης
11,90 €
Περιγραφή
Το Moller’s Omega-3 Forte με τις 60 κάψουλες είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μείγμα από μουρουνέλαιο και ιχθυέλαιο υψηλής ποιότητας σε αναλογία 1:3.
Τα μουρουνέλαια και ιχθυέλαια Moller’s παράγονται στη Νορβηγία από άγρια ψάρια και είναι στη μορφή των μη συνθετικών φυσικών τριγλυκεριδίων για υψηλή απορρόφηση από τον οργανισμό (εως και 98%).
Η επεξεργασία τους γίνεται μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της αλίευσης σε ατμόσφαιρα αζώτου η οποία τα προστατεύει από τη φωτοχημική οξείδωση.
Το μουρουνέλαιο είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α και βιταμίνης D. Η βιταμίνη Α είναι ένα ζωτικής σημασίας θρεπτικό συστατικό για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την κυτταρική ανάπτυξη, την υγεία των ματιών και την αναπαραγωγή. Είναι επίσης πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία μειώνουν τον σχηματισμό θρόμβων αίματος και μειώνουν τη φλεγμονή στο σώμα. Το μουρουνέλαιο περιέχει ορισμένα «λιπαρά οξέα» που εμποδίζουν την εύκολη πήξη του αίματος . Αυτά τα λιπαρά οξέα μειώνουν επίσης τον πόνο και το πρήξιμο. Το μουρουνέλαιο χρησιμοποιείται για την υγεία της καρδιάς, την κατάθλιψη, την αρθρίτιδα και πολλές άλλες παθήσεις.
Τα Ωμέγα-3 συμβάλλουν:
- στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων και ισχαιμικών εγκεφαλικών επεισοδίων
- στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου
- στη μείωση της αρτηριακής πίεσης
- στην ανακούφιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας
- στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σε ασθενείς με διαβήτη
Επιπλέον πληροφορίες
Δοσολογία | 2 κάψουλες την ημέρα μαζί με το φαγητό |
---|---|
Συστατικά | Ημερήσια Δόση: 2 κάψουλες Δόσεις ανά Συσκευασία: 30 Συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο 900 mg Συστατικά-Έκδοχα |
Παρενεργειες - Προφυλάξεις | Αντενδείκνυται με την παράλληλη χορήγηση αντιπηκτικής αγωγής. Άτομα με αλλεργία στα οστρακοειδή και στα ψάρια είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν αλλεργία σε συμπληρώματα διατροφής με Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. |